juli 6-7, 2013: eatpatterns s/2014, a 2 days only installation

fashion & food & future linked as never before.

eat.patterns s/2014 – ‘n 2 days only installatie. speciaal gemaakt voor amsterdam fashion weekend.

wanneer. 6-7 juli, 2013; open voor publiek tussen 10.00 – 01.00 uur.

waar. amsterdam marriott hotel, stadhouderskade 12, 1054 es amsterdam.

matching cocktails. aangezien de installatie bij de ingang van de bar is opgesteld, hebben wij samen met het marriott hotel speciaal voor dit weekend ook 5 matching cocktails gecreëerd geinspireerd op de 5 motieven en texturen.

t project. eat.patterns s/2014 is een kleuren en textuur forecast voor s/2014 en daarna … waarin food & fashion elkaar ontmoeten. de forecast wordt gevisualiseerd door 5 conceptuele dress silhouettes gemaakt van eetbaar papier van groente en fruit.

de motieven van de eetbare modestoffen zijn reflecties op 5 belangrijke mondiale trends die steeds dominanter aanwezig zijn in de verschillende domeinen van het leven. de geselecteerde trends zijn: in progress, transparent, origin, blend, en tot besluit basic.

food equals fashion. de installatie eat.patterns s/2014 is niet alleen ‘n  forecast voor fashion & food, maar verbindt food, fashion en identity. het gaat ook over de toekomst van mode en het eco systeem. het project onderzoekt de premisse  food = fashion.

eetinspiratie fashion.matters? naast de 2-days only installatie bij het amsterdam marriot hotel kun je tijdens de gehele julimaand op vrijdagen en zaterdagen bij de culinaire werkplaats aanschuiven voor de eet.inspiratie fashion matters? een eerbetoon aan fashion design van hollandse bodem vertaald naar ‘n uit 5 gangen bestaande diner special.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com