eat.patterns s/2014

apple & cinnamon‘t project. eat.patterns s/2014 is ‘n kleuren en textuur forecast voor s/2014 en daarna … waarin food & fashion trends elkaar ontmoeten. ‘n 2 days only installatie, speciaal gemaakt voor de zomereditie van ‘t amsterdam fashion weekend. de forecast is gevisualiseerd door 5 fashion fabrics van groente en fruit. de motieven van de eetbare modestoffen zijn reflecties op 5 belangrijke mondiale trends die zich steeds duidelijker aftekenen in de verschillende domeinen.

de geselecteerde trends. in progress, transparent, origin, blend, en tot besluit basic.

aanpak. de 5 geselecteerde mondiale trends zijn vertaald naar 5 gerechten. de fabrics vormen ‘n interpretatie in kleur en textuur van de 5 gerechten.

food equals fashion. eten en mode zijn op vele manieren onlosmakelijk met elkaar verbonden. ‘t project belicht dat food & fashion van primaire levensbehoeften tot ‘n lifestyle zijn verworden. ‘n lifestyle waarin de contouren van de tijdgeest weerspiegelen. de installatie eat.patterns s/2014 is niet alleen ‘n  forecast voor fashion & food, maar verbindt food en fashion met identiteit. daarnaast verwijst de installatie ook naar de toekomst van het eco systeem.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com