oct 27, 2013: ‘n 2e ontmoeting met nethwork.

op 27 oktober hebben wij voor de tweede keer gasten van nethwork verwelkomd.

vorig jaar rond dezelfde tijd hebben wij nethwork ontvangen voor ‘n brainstorm en de maatwerk eetinspiratie think orange, grow green. nethwork is een cluster van hollandse bedrijven werkzaam in de horticultuur, en gaat voor de duurzame ontwikkeling van de tuinbouw in centraal amerika door hun complementaire hollandse kennis, ervaring, technologie, netwerk en best practices te delen.

dit jaar hebben we edwin smit wederom ontvangen, maar nu met ‘n groep uit midden amerika. de groep, voornamelijk tuinders van groenten en planten, maar ook de onderwijs en research tak op het gebied van agricultuur ontbrak niet, is geïnteresseerd in duurzaam ondernemen, en op studiereis voor 3 weken in nederland.

wij hebben ‘n buitengewoon interessante avond gehad, veel gedachtegoed uitgewisseld en genoten van deze hernieuwde kennismaking met nethwork. daarnaast verheugd met alle positieve berichten over de voortgang van het project van de meest duurzame plantenkas.

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com