esse organic skincare

op 17 oktober 2013 hebben wij de persbijeenkomst van esse organic skincare bij de culinaire werkplaats gefaciliteerd. voor de aanwezige journalisten en bloggers van deze bijeenkomst hebben wij ‘n aantal gerechtjes bedacht & gemaakt waarin ingrediënten verwerkt zijn van de verschillende huidverzorgingsproducten.

esse werkt uitsluitend met pure ingrediënten zonder chemische toevoegingen, geur- en kleurstoffen. alle producten van esse zijn biologisch, fair trade en waar mogelijk gemaakt van lokale bronnen. trevor steyn, de man achter dit merk, heeft de filosofie en de producten van esse toegelicht.

wij hebben met veel plezier samengewerkt met willa stoutenbeek van wgreen (pr),  en alexander dikkes (importeur en distributeur van o.a. esse organic skincare).

 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com