jan 17- march 2, 2014: eat’inspiration sign of the times.

is water, de nieuwe champagne? kan ‘n routine tegelijkertijd ‘n uniek moment opleveren? weleens zoveel verborgen juweeltjes gezien? en … is ‘t mogelijk dat ‘n simpele peer de complexiteit van ‘t leven kan uitdrukken?

‘t zijn turbulente tijden, en nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen, om het bewandelen van nieuwe paden en om ‘t herdefiniëren van de toekomst.

sign of the times.

  • de eetinspiratie sign of the times gaat over de nieuwe luxe, over less én more.
  • ontdek en ervaar in 5 gerechten –transparency, stones, pearls, water, en essence- ‘n kleine selectie van de nieuwe weelde die de toekomst te bieden heeft. de nieuwe luxe betreft overigens niet alleen je bord.

trendforecast.

  • speciaal voor de 20e editie van amsterdam fashion week (17 t/m 27 januari 2014) interpreteert marjolein sign of the times naar ‘n trendforecast voor food & fashion 2015.

aanleiding.

  • sign of the times is de derde eetinspiratie van het drieluik TIME, ‘n zoektocht, ‘n avontuur om nieuwe smaken, combinaties, texturen en nieuwe manieren van eten en leven te ontdekken aan de hand van ‘t concept tijd.
  • de eetinspiratie is tegelijkertijd geïnspireerd op ‘n eetspecial die wij speciaal voor ‘t moscow design museum hebben gemaakt in het kader van de tentoonstelling new luxuries (14 nov – 12 jan 2014).

de praktische details + ‘t menu

  • het menu. klik op bijgaande link voor ‘t menu van de eetinspiratie sign of the times (in pdf format);
  • de cocktail less & more; ‘t aperitief essenzia  (non alcoholisch).
  • de periode. 17 januari tot 2 maart 2014, m.u.v. 14 feb 2014 dan hebben we voor 1 dag de eetinspiratie ‘goede tijden, slechte tijden’
  • openingstijden. vrijdag + zaterdag 18.30-22.30 uur. buiten openingstijden uitsluitend geopend op afspraak voor groepen van minimaal 15 personen;
  • reserveren. om teleurstellingen te voorkomen (beperkt aantal zitplaatsen):  online of per e-mail info@deculinairewerkplaats.nl;
  • het prijskaartje. je bepaalt zelf achteraf wat je ‘n fair bedrag vindt voor de eetervaring bij de culinaire werkplaats.

eetallergieën of andere eetwensen

  • eet je glutenvrij, halal, lactosevrij, of loop je met ‘n boog om noten heen. laat het ons minimaal 1 dag van tevoren even weten. het is ‘n uitdaging voor ons om iets bijzonders en inspirerends voor je te maken.

keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers

  • naast smaak en inspiratiebron bepalen minimaal 2 van de volgende criteria onze keuze voor ingrediënten, producten of leveranciers: diervriendelijk, kleinschalige of biologische teelt, fairtrade, direct trade, seizoen, afstand, en/of persoonlijke gezondheid.
 

Thank you for visiting us!

Unfortunately De Culinaire Werkplaats is closed permanently.

eric meursing is still available as culinary advisor/food conceptualist/plant-based chef

eric.meursing1403@gmail.com