mei 2018 issue: the new dutch masters door kevin eg perry voor lonely planet uk

in de mei 2018 editie van lonely planet uk is het volgende artikel gepubliceerd: the new dutch masters featuring 10 modern creatives who are changing the way we eat, live … and cycle. 

wij zijn trots dat wij met onze projecten en werk één van deze 10 new dutch masters zijn.

tekst: keving eg perry – foto’s: matt munro.

 

january 30, 2018: table talk at pebblemag.com

in december 2017 hebben wij georgina wilson-powell, oprichter van pebblemag.com ontvangen voor de eetinspiratie typical dutch?.

met het typical dutch?  theme lieten we op ‘n speelse manier een aantal typisch hollandse gewoonten en ideeën de revue passeren.

je kunt hier over haar eetervaringen bij de culinaire werkplaats lezen:

op de foto:

  • marjolein’s freestyle interpretatie van ‘n gerechts geïnspireerd op de elfstedentocht-koorts.

 

 

certificate from luxury travel intelligence

we are very proud to share with you that de culinaire werkplaats received the above certificate for “exceptional service and attention to detail, delivering a five star experience” from Luxury Travel Intelligence (LTI), a review site by invitation only.



0 Comments


 

a selection of online reviews, mentions and other press articles

30.01.2018 pebblemag.com

01.09.2017 damscape.com / think visual

19.03.2017 my sweet cactus

10.05.2016 prince and the pear

02.04.2016 wanderlustingk

16.01.2016 viajecomigo.com

oct 1, 2015 travel blog of ryanair

jan 2015  seriously good taste.com

09.07.2014 amsterdamcurated.nl

26.03.2014 freshgrub.nl

14.03.2014 dehippevegetariër.nl

05.03.2014 stylemyday.nl

01.03.2014 i am a foodie

10.02.2014 what i would buy

jan 2014 lti (luxury travel intelligence)

dec 2013 realdealz

13.12.2013 thrillist.com

12.12.2013 croquedur.be

09.11.2013 dinnerpartydownload.org

09.11.2013 bifurcatedcarrots.eu

03.03.2013 groenvoer

2013 kombukitchen.com

09.01.2013 chaosandcornflakes.com

19.11.2012 condé nast traveler by gontza largos

21.10.2012 fijn volgens marijn

14.10.2012 ask somebody ELS

14.10.2012 blog.nau.com

01.10.2012 ocholeguas.com (travel guide of el mundo)

22.07.2012 welt online

13.07.2012 vogue online

15.06.2012 yulook’s blog

09.02.2012 rabbitshapedclouds

02.02.2012 glossybox

23.01.2012 overdose.am

23.11.2011  blog laviajeraempedernida.com:

05.11. 2011   sandra kampen – 40 dagen duurzaam eten:

05.10.2011 ladies in space

15.06.2011 – ReadyMade

14.06.2011 – Specialbite.com:

01.06.2011 –  San Francisco Chronicle – The Wallflower:

30.05.2011 Casa Sugar

15.05.2011 –  laparannanza.blog:

14.04.2011 – NY Times:

08.04.2011 – fox-trotter.com:

27.07.2009   stylebubble.co.uk:



0 Comments


 

NY times travel magazine: 36 hours in amsterdam

begin februari heeft gisela williams, journaliste voor o.a. ny times, bij de culinaire werkplaats gegeten. op dat moment liep de eetinspiratie light. wat haar ervaringen zijn geweest, kun je lezen in het travel magazine van de ny times van 17 april 2011: 36 uur in amsterdam

 

illustraties en meer van gontza largos

‘n enkele keer raakt ‘n journalist of blogger je met zijn of haar interpretaties en observaties van de culinaire werkplaats.

in november 2012 werden wij aangenaam verrast door ‘n bijzonder geïllustreerd artikel van gontza largos dat op 19 november 2012 is gepubliceerd op de website van de spaanse condé nast traveler. klik voor het hele artikel en alle illustraties op bovenstaande tekening of op bijgaande link: restaurantes ideados por gente con la cabeza muy bien-amueblada



0 Comments


 

specialbite jaargids 2012 – top 10 amsterdam

Landelijke top 10 en toplijstjes per regioin november heeft specialbite de jaargids editie 2012 gelanceerd met daarin de 501 meest bijzondere restaurants in nederland.

tot onze grote verrassing heeft de culinaire werkplaats ‘n plaatsje gekregen in de specialbite top 10 van amsterdamse restaurants, en wel nr. 8.

klik hier om alle top 10 lijstjes  van specialbite voor 2012 te zien, en hier voor de specialbite recensie over de culinaire werkplaats.

 

9 november 2011: puur restaurant week 2012 award uitreiking

van 14 t/m 20 november heeft de puur restaurant week 2011 plaatsgevonden, voorheen de fairtrade restaurant week.

de culinaire werkplaats is één van de meer dan 300 deelnemende restaurants aan deze restaurantweek en tevens één van de 6 genomineerde bedrijven voor de award ‘het puurste restaurant van nederland 2012’.

de overige genomineerden zijn aangenaam (haarlem), fifteen (amsterdam), merkelbach ( amsterdam), de veldkeuken (culemborg) en natuurlijk (egmond aan zee).

het juryrapport van de culinaire werkplaats luidt als volgt:

de culinaire werkplaats combineert duurzaamheid en creativiteit op onnavolgbare manier. de ondernemers doen er alles aan om hun gasten te laten voelen hoe leuk het is om duurzaamheid tot culinaire kunst te verheffen. (martine zuil, jurylid en hoofdredacteur misset horeca en catering).

tot onze spijt konden wij niet aanwezig zijn bij de prijsuitreiking. wij feliciteren alle genomineerden en de winnaar ‘natuurlijk’.

de puur restaurant week is een initiatief van puuruiteten.nl, max havelaar en msc.